Wanneer je een bedrijf hebt, kan het zijn dat je in bepaalde gevallen of bij bepaalde evenementen tape nodig hebt. Bedrukte tape heeft heel wat mogelijkheden en kan in verschillende situaties gebruikt worden. Denk maar aan het afbakenen van een bepaalde plaats bij een ongeval of op een festival waar bijvoorbeeld fietsen mogen gezet worden. Mogelijkheden genoeg dus. Vandaag de dag kan je ook heel eenvoudige bedrukte tape online bestellen.

 

Hoe werkt het?

Bij Tapeprint zijn er een aantal stappen die je moet volgen voordat je het kan bestellen. De eerste stap is het soort tape dat je wil bestellen. Hier volgt later nog meer informatie over. Een tweede stap is de papierkleur, de breedte en de lengte van de rol. Bij het bedrukken van een rol tape kan je ook kiezen uit verschillende kleuren.

Laat je logo erop drukken

Zodra je deze stappen hebt doorlopen, heb je ook de mogelijkheid om een logo op de tape te laten drukken. Dit kan een extra vorm van reclame zijn op een bepaald evenement. Wanneer je samenwerkt met een ander bedrijf is er zelfs de mogelijkheid om beide logo’s te laten drukken op de tape.

 

Welke soorten tape

Er zijn verschillende soorten tape waaruit je kan kiezen. De meest gekozen soort is die uit pvc omdat deze heel kwaliteitsvol is en veel bedrukkingsmogelijkheden heeft. Daarnaast kan deze ook heel eenvoudig met de hand afgescheurd worden. Ben je niet zo een fan? Dan kan je kiezen voor bedrukte papiertape. Deze tape heeft een ecologische uitstraling wat ideaal is indien je een milieuvriendelijk alternatief wil voor pvc tape. Het grote nadeel van papiertape is dat het bij vochtige omstandigheden minder goed kan gaan kleven.